diumenge, de maig 20, 2007

Bona feina...però un pèl tard


Com haurien canviat les coses si el Madrid no marca, per segona setmana consecutiva, el gol de la victòria in extremis. Tot i això podem ser més optimistes que fa unes hores. Al dependre del Madrid hem d'esperar que el cap de setmana vinent el Depor, a diferència d'avui amb el Sevilla (que encara estan vius, i molt!) ens recordi les èpoques de Bebeto, Fran i companyia...i nosaltres a guanyar! I al Madrid encara li queda el Saragossa! És interessant escoltar com han canviat els estats d'ànims als mitjans barcelonistes. Estic escoltant el programa d'en Basté a Rac1 i les opinions són, de cop, molt més optimistes i esperançades, tot i que en Sergi Mas no es cansa de recordar que no hi ha debat si el Madrid no punxa.

Portem uns caps de setmana molt bojos. En el fons déu ser un símptoma del nivell de la Lliga d'aquest any, boja. Avui, a més, he pogut viure aquesta
bogeria en directe; ho he vist per internet, amb el portàtil conectat a la TV. La qualitat de la imatge no és molt bona, però s'agraeix poder veure el Barça a casa i no haver d'anar al bar.

En fi! Encara tenim opcions, llàstima que haguem de dependre del resultat d'un altre! S'ha reaccionat tard! Ara bé, si això ha de servir per viure un final de Lliga èpic a favor del Barça, endavant! De fet, li dóna més sentit a tot plegat perquè en el fons...el futbol és així, no?

1 comentari:

Unknown ha dit...

Com perdin la lliga i amb la manera que l'hauran deixada escapar, n'hi ha per organitzar una altra rua però aquest cop 'para correr a gorrazos' a tota aquesta colla!